Keukeninstallatie

Uw keuken

Misschien loopt u al heel lang rond met de wens voor een nieuwe keuken of heeft u een nieuwe woning gekocht waarbij u de keuken helemaal naar uw smaak wil laten maken. Het is hoe dan ook spannend om een ruimte in uw huis te laten verbouwen. U investeert immers niet alleen geld, maar ook tijd in een verbouwingsproject en het is dan fijn om gerustgesteld te kunnen worden door een specialist. Keuken Atelier Almere ontzorgt u graag zoveel als u dat zou willen in het gehele ontwerp- en realisatieproces. Vanaf het realiseren van een verlaagd plafond, het maken van een muurdoorbraak tot het verplaatsen van de keuken naar de nieuwe aanbouw, dit is voor Keuken Atelier Almere geen probleem.
Het enige dat u dan nog hoeft te doen is genieten.

Keuken

Onze werkwijze

Volledig ontzorgd tijdens de 5 stappen naar uw droomkeuken

1. Inspireren

Heeft u al ideeën verzameld of op in tijdschriften gebladerd voor mooie keukenbeelden? Dit is het moment om uw ogen de kost te geven in onze showroom en online te kijken naar wat u mooi vindt. Enkele tips zijn Pinterest, Instagram en de website van INTERLIVING. Geen idee te is gek. Wij zijn erg benieuwd naar uw stijl en smaak.

2. Kiezen

Onze keukenmeesters gebruiken dit graag als uitgangspunt om uw keukenstijl uit te kristalliseren.
Wij staan klaar om uw creativiteit te ondersteunen met mooie opties en een uitstekende vormgeving van hoogwaardige kwaliteit. Geen detail wordt overgeslagen en samen zorgen wij stapsgewijs voor een persoonlijk moodboard van alles wat u mooi vindt. Wij bespreken alles uitgebreid, van voeg tot lichtplan. Onze jarenlange ervaring in installatie en vakwerk is alles wat het recept van uw ideeën nog nodig heeft en voordat u het weet is uw droomkeuken vertaald naar een ideaal ontwerp.

3. Ontwerpen

De keukenmeesters van Keuken Atelier Almere gebruiken alle woonwensen om een slim ontwerp te maken. Zo kunt u zien hoe alles samenkomt in een duidelijk 3D ontwerp. Kortom, neem een kijkje in uw nieuwe keuken en alle functionele toepassingen die onze keukenmeesters nog achter de schermen hebben toegevoegd. Wij proberen u kennis te laten maken met een nieuw niveau van comfort en kwaliteit. Uiteraard wordt al het leidingwerk en de aansluitingen meegenomen in dit ontwerp, zodat u verzekerd bent van een vlekkeloos installatieproces.

4. Realiseren

Onze vakmensen hebben alle uitdagingen die een keukenruimte kan bieden al talloze keren meegemaakt en overwonnen. Van kleine ruimtes tot uitdagende hoekjes en oude leidingen; Keuken Atelier Almere gaat voor perfectie. Ons technisch proces is al jarenlang bewezen effectief en dit voorkomt telkens weer onnodige kosten, vertragingen of herstelwerk. Ervaar met Keuken Atelier Almere hoe comfortabel en zorgeloos een verbouwing kan zijn.

5. Genieten

Het is nu tijd om te genieten van je nieuwe keuken!

Ambachtelijk vakmanschap waar u op kunt vertrouwen

Bij het ontwerpen en installeren van een nieuwe keuken is het belangrijk om een leverancier te kiezen die bij u past. Een specialist die u hoogwaardig kan adviseren en staat achter levering en installatie van alle keukenelementen. Juist als het om de kleinste details gaat.

 

  • Een persoonlijk, aan u toegewezen keukenmeester als aanspreekpunt
  • Erkende installateurs en keukenspecialisten
  • Professionele demontage van uw oude keuken
  • Vakwerk als het gaat om bouwkundige aanpassingen; stucwerk, schilderwerk, tegelwerk, leidingwerk of muurdoorbraken
  • Duidelijke en betrouwbare garanties
Keuken
Vraag onze trendkrant aan!
Vul hieronder uw gegevens in om de trendkrant aan te vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.