Keukenstijlen

Keuken design

Wij geloven in het ontwerpen en vakkundig monteren van een keuken volledig naar uw smaak. Iedereen is uniek en dat kun je op een uitstekende manier tonen als het om interieur gaat.

 

Bent u een professionele thuis kok die urenlang in de keuken staat en specifieke apparatuur nodig heeft of een extra groot werkblad? Geen probleem. Ook als u wat praktischer ingesteld bent, maar wel een zwak heeft voor design, kunnen onze keukenmeesters een sfeervolle en kwalitatief hoogwaardige keuken ontwerpen. Kijk verder voor een greep uit onze uitgelichte stijlen.

 

“Uw droomkeuken als belofte met Keuken Atelier Almere.”

Keuken design

Bent u dol op (moderne) design?

 

Trek deze woonstijl dan naadloos door naar uw keuken. Keuken Atelier Almere maakt gebruik van de laatste technologieën zorgt voor een sfeervolle keuken zonder op gebruiksvriendelijkheid in te leveren. Wij hopen dat u met de onderstaande voorbeelden alvast inspiratie kunt opdoen en wellicht al een stap dichterbij uw ultieme keuken kunt zijn.

 

Een mix van design, stijlvolle apparatuur en moderne verlichting zorgt voor een keuken die persoonlijkheid uitstraalt. Ga voor ultramodern of een combinatie van stijlen – vrijwel alles is mogelijk.

Keukenstijlen Keuken Design
Keukenstijlen Keuken Design
Keukenstijlen Keuken Design

Een liefhebber van robuust en natuurlijk?

 

Dan hebben we veel opties voor u. Van beton grijze keukenfronten tot een betonnen aanrechtblad, we kunnen alles maken. Wilt u nog even inspiratie opdoen voordat u beslist? Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

 

Het is mooi om de betonnen look te combineren met andere stoere elementen, zoals industriële accessoires of een strakke achterwand.

 

Neem contact op met onze keukenmeesters voor meer informatie over de mogelijkheden voor een keuken met beton elementen.

Keukenstijlen Keuken Design
Keukenstijlen Keuken Design
Keukenstijlen Keuken Design

Droomt u over een keuken met een natuurlijke look en feel?

 

Wij halen de natuur graag voor u naar binnen met een houten keuken. Ook kunt u kiezen voor elementen van hout, gecombineerd met een andere keukenstijl. Met dit materiaal kunt u namelijk alle kanten op en voelt iedereen zich direct thuis.
Welke stijl ook bij u past, onze keukenmeesters kunnen u eindeloos opties voorleggen zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Hiermee wordt de keuken het fijnste plekje van het huis voor het hele gezin.

 

Neem contact op met onze keukenmeesters voor meer informatie over de mogelijkheden voor een keuken met hout elementen.

Keukenstijlen Keuken Design
Keukenstijlen Keuken Design

Houd u van strak van vorm en stoer?

 

De industriële stijl houdt al enkele jaren iedereen in z’n greep. Een industriële keuken of keuken met industriële elementen is dan ook erg populair en dat is niet zo gek, want er kan zoveel mee worden gedaan. Bij deze keukenelementen staat een bakstenen muur heel gaaf. Bakstenen zijn er in veel verschillende kleuren, hierdoor kun je alle kanten op met het kleurgebruik. Om de keuken helemaal af te maken wordt er gebruik gemaakt van grote en opvallend apparatuur. Onze keukenmeesters zetten u wensen om in een passend ontwerp.

 

Denk ook aan een mooie combinatie van een industriële keuken bij uw taats- of schuifdeuren. U zult ongetwijfeld veel complimenten ontvangen met deze stoere keukenstijl.

 

Neem contact op met onze keukenmeesters voor meer informatie over de mogelijkheden voor een keuken met industriële elementen.

Keukenstijlen Keuken Design
Keukenstijlen Keuken Design
Keukenstijlen Keuken Design

Houdt u van tijdloos en elegant?

 

Dan is een klassieke, landelijke keuken misschien wel iets voor u. Deze stijl is absoluut een blijvertje dankzij de karakteristieke uitstraling vanwege authentieke elementen. Onze keukenmeesters stellen kaderdeurtjes voor, sierlijke handgrepen en open kasten voor uw prachtige servies.

 

Het is in deze stijl heel bijzonder om natuurlijke kleuren en materialen aan te houden. Denk hierbij niet alleen aan aardse kleuren, maar ook aan grijsblauw of taupe. Uiteraard kunt u de accessoires van een andere stijl combineren voor een ietwat stoerdere look. Of u nou voor een nostalgische boerenkeuken gaat of een keuken met landelijke elementen, wij kunnen u voorzien van de meest sfeervolle combinaties.

Keukenstijlen Keuken Design
Keukenstijlen Keuken Design
Keukenstijlen Keuken Design

Krijgt u niet genoeg van minimalisme, strakke lijnen en uitgesproken materialen?

 

Dan is de moderne keuken helemaal iets voor u. Keuken Atelier Almere speelt graag met allerlei soorten moderne varianten, zoals een hoogglans keukens of een stijlvolle design keuken zonder grepen.

 

U krijgt bij deze stijl tevens de nieuwste, meest moderne keukenapparatuur en beschikt daardoor ook over innovatieve opbergmogelijkheden. De moderne keuken is populair, maar door de vele opties wanneer het gaat om de details wordt iedere keuken weer uniek.

 

Ga voor stijl en moderniteit in uw keuken. Neem contact op met onze keukenmeesters voor meer informatie over de mogelijkheden voor een moderne keuken.

Keukenstijlen Keuken Design
Keukenstijlen Keuken Design
Keukenstijlen Keuken Design
Vraag onze trendkrant aan!
Vul hieronder uw gegevens in om de trendkrant aan te vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.