Over Keuken Atelier Almere

Gedrevenheid
Bij Keuken Atelier Almere weten onze vakmensen dat kwaliteit en service niet alleen klantbeloften zijn, maar ook iets waar wij persoonlijk achter staan. De passie voor ons vak en de gedrevenheid van onze mensen is écht en wordt bij elke tevreden klant groter. Keuken Atelier Almere biedt persoonlijk, deskundig en creatief advies met heldere garanties. Daarnaast beseffen we dat het keukenvak letterlijk en figuurlijk maatwerk is en passen ons naadloos aan.
Of u nou behoefte heeft aan het overlaten van de volledige coördinatie van een keuken aan ons, waaronder ook het verleggen van leidingen, het aanpassen van elektrapunten, het stucwerk van de wanden of enkel een vlekkeloze installatie, wij zijn er voor u.

Hoge kwaliteit
Wij zijn een hecht en zelfstandig bedrijf met in-house specialisten en bieden een ruim assortiment met uitsluitend A-merken.

 

Garantie
U koopt een keuken om er vervolgens jarenlang met veel plezier in te kunnen koken en leven. Wij zorgen er al in de ontwerpfase voor dat uw keuken lang mee kan en bieden u daarom ook vijf jaar garantie op uw nieuwe keuken. Wij beseffen ons dat dit een lange tijd is, maar kunnen dit moeiteloos aanbieden vanwege de hoge kwaliteit die Keuken Atelier Almere u biedt.

Vakkundige montagedienst
In tegenstelling tot veel andere keukenleveranciers besteden wij de installatie en verbouwing niet uit aan externe montagebedrijven. Wij behouden hierdoor de kwaliteit en gedrevenheid en deze consistentie wordt gewaardeerd door onze klanten. Bovendien zijn onze vakkundige monteurs goed opgeleid en betrokken, zodat u zeker weet dat de installatie nauwkeurig en zonder problemen zal verlopen.

Professionele verbouwing
Ook het verbouwen van uw keukenruimte kunt u aan Keuken Atelier Almere overlaten. Dit houdt bijvoorbeeld in:

 

  • Plaatsen of verwijderen van muren
  • Verleggen van leidingwerk en elektra
  • Aanpassingen aan uw meterkast
  • Vernieuwen van plafonds
  • Al uw stucwerk
  • Realiseren van tegelvloeren
  • Schilderwerk

 

Dus geen verbouwingswerkzaamheden door onbekende onderaannemers, maar alleen goed opgeleide vakspecialisten van Keuken Atelier Almere.

Mooi, slim ontworpen én functioneel
Een kleine keuken is voor ons geen probleem, want de keukenmeesters kunnen u allerlei slimme oplossingen bieden zoals opbergsystemen, klapdeuren met scharnieren of werkbladen met ingebouwde stroompunten. Een keuken moet er natuurlijk stijlvol uitzien, maar onze keukenmeesters willen dat niet ten koste laten gaan van de functionaliteit. Kortom, door goed doordachte oplossingen en creativiteit krijgt u een complete keuken met slimme functies.

Vraag onze trendkrant aan!
Vul hieronder uw gegevens in om de trendkrant aan te vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.